Het beste gevoel ter wereld, dat is dat van een spetterend orgasme. Misschien bereik jij dit walhalla het liefst van al met je partner, of misschien juist niet. Ook soloseks kan immers heel bevredigend zijn. Kan jij ook zo genieten van seks met een extra kinky kantje? Dan is een seksmachine echt het ontdekken waard! Hier lees je hoe zo’n machine al je fantasieën werkelijkheid kan laten worden.

Wat is een seksmachine?

Je kunt een premium seksmachine omschrijven als een apparaat waarmee je jezelf, je partner of jullie beiden tegelijkertijd kunt stimuleren. Dit doe je met behulp van de verschillende opzetstukken die je aan je premium seksmachine kunt bevestigen. Welke opzetstukken dat zijn, hangt af van jou of jullie voorkeur. Wanneer de opzetstukken bevestigd zijn, kun je de machine volledig instellen volgens je persoonlijke voorkeur. Jij bepaalt de snelheid, de penetratiediepte en de vibratie waarmee je neukmachine je alle hoeken van de kamer zal laten zien.

Ga nog een stapje verder

De premium seksmachine kan bediend worden door een afstandsbediening, maar ook door een app. Die app zorgt ervoor dat je je seksbeleving nog een niveau hoger kunt beleven. Je kunt de app laten bedienen door je partner, bijvoorbeeld wanneer jullie een langeafstandsrelatie hebben.  Uiteraard kun je ook de touwtjes in handen geven van eender wie, eender waar. Er bestaan een speciale community voor enthousiaste gebruikers van deze neukmachine. Hier kun je tips en instellingen delen, maar je kunt de machine bijvoorbeeld ook laten bedienen door iemand uit de community. Op deze manier wordt je ervaring nog spannender en nog opwindender. Bekijk zeker alle mogelijkheden eens die er zijn op vlak van seksmachines. Ze bestaan in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Je vindt seksmachines specifiek om alleen te gebruiken, maar er bestaan er ook om samen met je partner de meest sensuele avonturen te beleven.

Onmisbare opzetstukken

Elk opzetstuk voor je premium seksmachine geeft je een ander gevoel en een andere sensatie. Ieder accessoire wordt via het klicloksysteem aan de machine bevestigd, wat erg veilig is en gemakkelijk in gebruik. Laat je volledig gaan wanneer je opzetstukken gaat kiezen, maar sommige opzetstukken zijn echt onmisbaar om tot een onvergetelijk hoogtepunt te komen. Zo is er de Klic Lok dildo die voor dubbele stimulatie zorgt. Deze joekel van 18 centimeter is perfect om mee te masturberen, maar ook om samen met je partner te gebruiken. Een extra voordeel aan deze Kliclok dildo is dat je hem niet alleen aan je seksmachine kunt bevestigen, maar dat hij ook een stevige zuignap heeft. Zo kun je hem op elk glad oppervlak vast zetten, zoals op de grond of tegen een muur en dat biedt natuurlijk extra stimulatiemogelijkheden. Ook het bevestigen van een masturbator op je neukmachine kan voor urenlang seksplezier zorgen. Een Pocket Pussy Masturbator bijvoorbeeld is een erg nuttig accessoire voor jouw pretmachine.