Als er iets is waar de meeste mensen een hekel aan hebben, dan is het wel regen. En nog meer, wanneer die regen je zonnige namiddag op je terras verpest, of erger nog, je feestje. Je kunt er dan voor kiezen om binnen te blijven wanneer het regent, maar ook dat is niet altijd zo fijn. Zeker wanneer je met veel mensen samen bent, is frisse buitenlucht altijd een meerwaarde. Een mogelijk alternatief om droog buiten te kunnen blijven zitten, is door een vaste overkapping te plaatsen boven je terras. Maar misschien zijn er nog betere opties?

Beschut van je tuin genieten

Als je graag op je terras of in je tuin vertoeft, en je niet graag naar binnen laat jagen door de regen, kun je ook overwegen om een stretchtent te plaatsen. Zo’n tent houdt je droog en staat ook heel tof in je tuin. Wil je een stretchtent kopen, kun je zelf de kleur en de afmetingen van je tent kiezen. Ook wanneer je een nogal gekke vorm nodig hebt, is dat een optie. Je kunt zo’n stretchtent volledig op maat laat maken. Bekijk zeker je opties eens op https://www.eurostretchtents.be/.

Je horecaterras naar een hoger niveau tillen

Ook wanneer je een hotel, restaurant of café uitbaat, is een stretchtent kopen een goede investering. Niet alleen zorgt ze ervoor dat je cliënteel droog zit bij regen en beschut tegen de zon tijdens de warme dagen, bovendien is het ook de ideale manier om in het oog te springen. Door je stretchtent in een felle kleur te laten maken of door er het logo van je zaak op te laten bedrukken, zorg je meteen voor naamsbekendheid in je buurt. Je kunt ervoor kiezen om je stretchtent in de herfst en winter op te bergen, maar je kunt ze ook laten staan. Op deze manier staan je rokende klanten droog tijdens de natste dagen van het jaar. Door ook zijwanden aan je stretchtent te laten maken, zorg je ervoor dat de wind je cliënteel niet lastigvalt. Vaste terrasgangers kunnen hierdoor, ook wanneer het wat kouder wordt, op je terras van een koffie of een pintje komen genieten. Bekijk zeker welke mogelijkheden je hebt op www.eurostretchtents.be.

Stretchtenten voor eventplanners

Organiseer je regelmatig een feestje en wil je je klanten een verrassend aanbod kunnen doen? Met een stretchtent lukt dat zeker! Steeds meer mensen willen graag een festivalsfeer creëren op hun trouwfeest, evenement of fuif. Door een stretchtent aan te bieden voor hun festiviteiten, kom je zeker tegemoet aan hun wensen. De tenten kunnen snel uit voorraad geleverd worden en er zijn tenten voor elke soort van festiviteit. Bovendien zijn ook tenten in opvallende kleuren of buitengewone formaten verkrijgbaar. Een stretchtent verhuren is dus een win-win voor iedereen.